EN DE HU

Der Morgen

techno events in budapest

Események

több

Hírek

Architectural - 2 személyiség, 5 kérdés és 5 válasz

Gyümölcsöző karrier és duplán sikeres kettős személyiség, mely Asztúriából Katalónián át érkezik Budapestre. Útmutató tele eltökéltséggel és jó izléssel, tárlatvezetés légies atmoszférák és tenger alatti mélységek között.

több

Anetha — Zene és Szenvedély

Anetha egy szempillantás alatt vált a párizsi techno színtér meghatározó alakjává. Meglepő közvetlenséggel mesélt nekünk az idáig megtett útról, a személyes kapcsolatok fontosságáról, az elkötelezettségről és jövőbeli terveiről.

több

5 kérdés - 5 válasz SHDW & Obscure Shape-el

Mi vezet Stuttgartból a nemzetközi techno élvonal csúcsára? Mi a közös siker titka? SHDW és Obscure Shape, a From Another Mind alapítótagjai, válaszoltak néhány kérdésünkre.

több

Egy kávé Ryan James Forddal

Reggelire falta fel a techno világ színe javát. Első megjelenését Marcel Dettmann gondjaira bízta, ezt követte az Answer Code Request records majd az Afterlife. A Der Morgen megkérdezte Ryan James Fordot keleteurópáról, a fellépéseket megelőző keszülődésről, és DJ szokásairól.

több

Expozíció

A Der Morgen a lelkünk tükre. Őszinte meggyőződésből és a minőségi zene iránt érzett elkötelezettségből született. Közösségre alapul, formabontó és előremutató szemléletmód jellemzi, és számos külföldi fellépő első magyarországi fellépését jelenti.

Fekete mint a korom, rejtélyes mint egy scifi.