EN DE HU

Der Morgen

techno events in budapest

Események

több

Hírek

Markus Suckut - Az ember aki az egész életét a technonak szentelte

Egy régi vágású, mégis nagyon naprakész fickó története rövid, de annál velősebb mondatokban. Markus az ékes példa arra, hogy egy művész maradhat egy személyben clubber is, de hogyan képes valaki több száz fellépés után is élvezni az éjszakázást? Kérdés most sem marad megválaszolatlanul.

több

Architectural - 2 személyiség, 5 kérdés és 5 válasz

Gyümölcsöző karrier és duplán sikeres kettős személyiség, mely Asztúriából Katalónián át érkezik Budapestre. Útmutató tele eltökéltséggel és jó izléssel, tárlatvezetés légies atmoszférák és tenger alatti mélységek között.

több

Anetha — Zene és Szenvedély

Anetha egy szempillantás alatt vált a párizsi techno színtér meghatározó alakjává. Meglepő közvetlenséggel mesélt nekünk az idáig megtett útról, a személyes kapcsolatok fontosságáról, az elkötelezettségről és jövőbeli terveiről.

több

5 kérdés - 5 válasz SHDW & Obscure Shape-el

Mi vezet Stuttgartból a nemzetközi techno élvonal csúcsára? Mi a közös siker titka? SHDW és Obscure Shape, a From Another Mind alapítótagjai, válaszoltak néhány kérdésünkre.

több

Egy kávé Ryan James Forddal

Reggelire falta fel a techno világ színe javát. Első megjelenését Marcel Dettmann gondjaira bízta, ezt követte az Answer Code Request records majd az Afterlife. A Der Morgen megkérdezte Ryan James Fordot keleteurópáról, a fellépéseket megelőző keszülődésről, és DJ szokásairól.

több

Expozíció

A Der Morgen a lelkünk tükre. Őszinte meggyőződésből és a minőségi zene iránt érzett elkötelezettségből született. Közösségre alapul, formabontó és előremutató szemléletmód jellemzi, és számos külföldi fellépő első magyarországi fellépését jelenti.

Fekete mint a korom, rejtélyes mint egy scifi.