EN DE HU

5 kérdés - 5 válasz SHDW & Obscure Shape-el

Nem könnyű szabad hétvégét találni a naptáratokban. Hogyan lehet egyhuzamban 3-4 éjszakát ébren tölteni és az utolsón is jól teljesíteni? Hogyan regenerálódtok, mivel telnek a hétköznapok?

Az élet DJ-ként fegyelmet igényel: szoros az időbeosztásunk és be is kell tartanunk azt. A tested jelez, neked pedig figyelned kell rá, a mozgás és a táplálkozás fontosabb szerepet kap. Míg mások hétvégén, mi hét közben tudunk kikapcsolódni, zenét írunk, a szeretteinkkel vagyunk stb. Marconak különösen nehéz, mert mindemellett egy divatcég sales-eseként dolgozik, igazi munkamániás.

Stuttgartból sikerült nemzetközileg is elismertté válnotok. Miért ragaszkodtok ennyire a városhoz, miben más mint más német vagy európai nagyvárosok?

Stuttgart és az egész sváb táj sokat jelent nekünk, az otthonunk, a hely ahol a legjobban érezzük magunkat. Itt nőttünk fel, innen indultunk és itt lettünk sikeresek. Szeretjük az itteni kultúrát, a minket körülvevő embereket és persze a sváb ételeket se felejtsük el.

Merre tovább a From Another Mind-al? Mik a további terveitek?

Még csak most jelentettük meg a 4. kiadványt de máris a következőn dolgozunk, még ebben az évben szeretnénk kitenni az ötödiket, és emellett szeretnénk egy saját podcast sorozatot is indítani, tehát lesz mire figyelnetek az biztos.

Az “egyesülés” előtt is zenéltetek szólóban. Mi a közös siker titka, hogyan zajlik a munkamegosztás a studioban és a szinpadon?

Nincs titkos receptünk, a legfontosabb, hogy két ember ugyanazzal a vízióval rendelkezzen, és a személyes kapcsolat is jól működjön. Ha ez megvan, az ötletek már a közös kútfőből születnek és könnyen megy a munka. A feladatok felosztására nincs szabályunk, elég spontán alakok vagyunk, hagyjuk hogy vigyen a vibe a studioban és a szinpadon egyaránt.

Mit hallottatok a Budapesti éjszakáról, és mire számítotok első itteni fellépésetekkel kapcsolatban?

A barátaink szerint Budapest egy remek város nagyon nyitott közönséggel, de erről magunk is szeretnénk már meggyőződni, kíváncsian várjuk!

Nyerd meg ezt a duplalemezt! Kattints a részletekért!